Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 250 g Saure Sahne
- 20 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Weißweinessig
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 1 TL Senf, mild
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 693 kJ / 166 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 Min
Zwiebel-Dip
2 Std. 20 Min
Honig-Senf-Dip
5 Min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 Min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20min
Knoblauchöl mit Chili
5 Min
Zwiebelbutter
10 Min
Tzatziki
20min
Joghurt-Kresse-Dip
10 Min
Honig-Senf-Dip
10 Min
Bruschetta mit Tomate und Mozzarella
25 Min
Knoblauchsauce zu Nudeltaschen oder Grünkern-Frikadellen
5 Min