Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch
- 120 g Olivenöl
- ¼ TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 563 kJ / 134 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knoblauchcreme à la Ikors
10 min
Tomaten-Knoblauch-Butter
20min
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Saure-Sahne-Knoblauch-Dip
10 min
Tzatziki
20min
Aglio e Olio
10 min
Sauce all'Arrabiata
25min
Chili-Grill-Öl
25min
Tomatensugo all'arrabbiata
30min
Knoblauch-Chili-Vinaigrette
5min
Chili-Knoblauch-Sauce (蒜蓉辣椒酱)
35min
Chiliöl (辣椒油)
25min