Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken
- 900 g Wasser
- 500 g Malzbier
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - Salz zum Würzen des Fleisches
- Pfeffer zum Würzen des Fleisches
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1600 g Schweinefleisch, ohne Knochen, mit Schwarte (z.B. Schweineschulter, Schinken oder magerer Bauch)
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 1 - 2 TL Kümmel, ganz (volitelně)
- 1 TL Kakao (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2388 kJ / 570 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2h 45 min
Rinderrouladen mit Gürkchen
1 Std. 15 Min
Schweinefilet in Metaxasauce
1 Std. 30 Min
Sauerbratenragout
49h
Malzbiergulasch
1 Std. 15 Min
Malzbiergyros mit Kartoffeln und Champignons
1h 20 min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 Std.
Sauerbraten
72 Std.
Knuspriger Schweinebauch
3 Std.
Honig-Senf-Spareribs
4h 20 min
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2 Std.
Glasierte Spareribs
6 Std. 30 Min