Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gousses d'ail
- 1 bouquet de persil frais
- 500 g d'eau
- ½ c. à café de gros sel
- 500 g de pommes de terre, coupées en rondelles fines
- 15 g d'huile d'olive
- 6 tranches de viande d'agneau avec os, dans le gigot (env. 1 kg)
- 120 g de tomates, coupées en rondelles (4 tomates moyennes)
- 6 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 180 g de feta, coupée en dés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2692 kJ / 644 kcal
- Protein
- 48.2 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 32.2 g
Alternativní recepty
Risetti au poulet, pesto estragon
30 Min
Filet de poulet sauce poulette
20min
Ragoût de haricots et boulettes de viande
45 Min
Saumon et pommes de terre sauce aux champignons
50min
Pâtes sauce courgette et gambas au citron
30 Min
Boulettes de veau aux herbes
35min
Salade de poulet à l'orange
35min
Boulettes de veau aux herbes
30 Min
Epaule de veau à la normande
1h
Paupiette de sole
50min
Poulet aux légumes, sauce à la crème
50min
Bœuf aux champignons
30 Min