Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g d'huile d'olive
- 120 g d'oignon rouge, coupé en 4
- 4 branches de persil frais
- 400 g d'aubergines, en morceaux
- 200 g de tomates cerise
- 25 g de vin blanc sec
- 150 g de fromage blanc, 20% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, en morceaux
- 20 g de beurre salé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1984 kJ / 476 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Goulasch
50 min
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Arni youvetsi (ragoût crétois aux pâtes)
1 Std. 25 Min
Surprises de veau au fromage et au poivron
45min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Bœuf aux champignons
30min
Emincé de veau à la normande
35min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1h
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min
Bœuf Stroganov
55 Min