Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g d'huile d'olive
- 120 g d'oignon rouge, coupé en 4
- 4 branches de persil frais
- 400 g d'aubergines, en morceaux
- 200 g de tomates cerise
- 25 g de vin blanc sec
- 150 g de fromage blanc, 20% m.g.
- sel
- poivre moulu
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, en morceaux
- 20 g de beurre salé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1984 kJ / 476 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Emincé de veau à la normande
35min
Bœuf Stroganov
55 min
Bœuf bourguignon
2 godz. 30 min
Stifado de bœuf
1 godz. 30 min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Bœuf aux champignons
30min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1 godz.
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45min
Bœuf aux oignons, paprika et gnocchis
30min
Paleron au potiron et au vin blanc
3 Std.
Curry d'agneau aux aubergines
50min
Bœuf à l'orange
1h 25min