Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de cerneaux de noix
- 1 bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 40 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- le jus d'1/2 citron jaune
- 20 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 160 g de filet de poulet, sans peau, coupé en morceaux (2 cm env.)
- 2000 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 200 g de pâtes sèches, type pipe rigate
- 400 g de poires Williams, coupées en quartiers
- 200 g de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1451 kJ / 346 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de quinoa et poulet
55 dk
Pâtes au thon
30 Min
Salade de quinoa aux crevettes
30 Min
Salade de riz aux légumes
30 Min
Salade de pâtes terre-mer
30 Min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 Min
Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
25 min
Salade de farfalle à la grecque
25 min
Salade de riz au saumon, avocat et tarama
35 dk
Salade de pâtes aux carottes, pommes et noix
30 Min
Salade de poulet, avocat et ananas grillé
40 dk
Salade bretonne
2h 15min