Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de cerneaux de noix
- 1 bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 40 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- le jus d'1/2 citron jaune
- 20 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 160 g de filet de poulet, sans peau, coupé en morceaux (2 cm env.)
- 2000 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 200 g de pâtes sèches, type pipe rigate
- 400 g de poires Williams, coupées en quartiers
- 200 g de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1451 kJ / 346 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet sauce San Fernando
55 Min
Penne au pesto et jambon cru
15min
Pommes de terre et sauce au yaourt
40min
Pâtes au thon
30min
Salade de l'île de Ré
35min
Salade au bacon et à la pomme
20min
Couscous à la fleur d'oranger et aux fruits secs
25min
Salade de riz au saumon, avocat et tarama
35min
Salade bretonne
2h 15min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50 min
Penne des montagnes et des plaines
35min