Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de cerneaux de noix
- 1 bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 40 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- le jus d'1/2 citron jaune
- 20 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 160 g de filet de poulet, sans peau, coupé en morceaux (2 cm env.)
- 2000 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 200 g de pâtes sèches, type pipe rigate
- 400 g de poires Williams, coupées en quartiers
- 200 g de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1451 kJ / 346 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de quinoa et poulet
55 min
Salade de pâtes aux fonds d'artichaut
50min
Salade d'été
10 min
Salade de pâtes aux carottes, pommes et noix
30 min
Salade de poulet, avocat et ananas grillé
40 Min
Salade de dinde et haricots verts
35min
Salade de riz aux légumes
30 min
Gratin de macaronis au poulet
45 min
Salade de pâtes au thon et aux olives
25 min
Salade de farfalle à la grecque
25 min
Salade de pomme de terre et poulet
55 min
Salade de pâtes au chorizo
35min