
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de agua
- 600 g de pulpa de calabaza
- 220 g de crema para batir (30-40% grasa) muy fría
- 30 g de azúcar
- 300 g de chocolate blanco en trozos
- 1 cdita de canela en polvo
- 4 panes de muerto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 708 kcal / 2974 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 126 g
- Vláknina
- 79 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Capirotada
1hod. 10min
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1hod. 30min
Tamales de acelga con requesón (Black Diamond)
2hod. 30min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2hod. 30min
Buñuelos de rodilla y ganache de chocolate Oaxaqueño
50min
Conchas de pueblo con nata y mermelada
50min
Tamales de frijol Veracruzanos
2hod.
Pastel de Piñón
1hod. 20min
Pan de cocoa
3hod.
Atole de canela
35min
Gorditas de nata callejeras
30min
Tamales guanajuatenses
2hod. 30min