![Relleno de calabaza para pan de muerto Relleno de calabaza para pan de muerto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/23DA9ED7-76CC-4A6B-84E3-8850B8008388/Derivates/5F3B0B09-3E00-4C8E-A21F-86B1AF91CB13.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de agua
- 600 g de pulpa de calabaza
- 220 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 30 g de azúcar
- 300 g de chocolate blanco, en trozos
- 1 cdita de canela en polvo
- 4 panes de muerto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2974 kJ / 708 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 126 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 79 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champurrado de galleta
20min
Tortas ahogadas de camarón
40min
Rosca de reyes
3 Std.
Calabaza en tacha
1h 15 min.
Tartalaza
1 godz. 30 min
Rosca de Reyes
3 Std.
Capirotada
1 godz. 10 min
Totopos con requesón
1 godz. 20 min
Pastel de pistache
1 godz. 20 min
Pay de guayaba con almendras
4 godz. 30 min
Pan de elote
2h
Tamales norteños
2h