Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de agua
- 600 g de pulpa de calabaza
- 220 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 30 g de azúcar
- 300 g de chocolate blanco, en trozos
- 1 cdita de canela en polvo
- 4 panes de muerto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2974 kJ / 708 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 126 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 79 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Atole de fresa
25 Min
Pastel de jengibre con betún de especias
3 Std.
Agua de avena y manzana
5 Min
Capirotada
1 Std. 10 Min
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
55 min
Pan de elote
2h
Rollo de guayaba
2 Std. 30 Min
Atole de amaranto
20 Min
Atole de chocolate
20 Min
Atole de canela
35min
Horchata de avena
10 Min
Atole de guayaba
40min