Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Miel
- 200 g de piloncillo, en trozos
- 300 g de agua
- 1 rama de canela
- 1 anís estrellado
Buñuelos
- 10 g de esencia de anís
- 125 g de agua
- 30 g de azúcar
- 15 g de manteca vegetal
- 1 cucharadita de polvo para hornear
- 355 g de harina
- 1 huevo
- aceite para freír, el necesario
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1592 kJ / 379 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pambazos CDMX
2 Std. 30 Min
Adobo básico
30 Min
Tacos de canasta
1 Std.
Tamales guanajuatenses
2 Std. 30 Min
Tamales Oaxaqueños
2 Std. 30 Min
Tamales de elote con rajas
4h 45min
Gordita de chicharrón
30 Min
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
55 Min
Buñuelos de rodilla y ganache de chocolate Oaxaqueño
50 Min
Gorditas de chicharrón
2 Std.
Atole de Piña
25 Min
Champurrado
25 Min