Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Miel
- 200 g de piloncillo, en trozos
- 300 g de agua
- 1 rama de canela
- 1 anís estrellado
Buñuelos
- 10 g de esencia de anís
- 125 g de agua
- 30 g de azúcar
- 15 g de manteca vegetal
- 1 cucharadita de polvo para hornear
- 355 g de harina
- 1 huevo
- aceite para freír, el necesario
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1592 kJ / 379 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champurrado del puesto de tamales
15min
Adobo básico
30 min
Tamales Verdes
2h 30min
Birria
14 Std.
Buñuelos de rodilla y ganache de chocolate Oaxaqueño
50min
Tamales de frijol Veracruzanos
2h
Tamales Oaxaqueños
2h 30min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2h 30min
Adobo al pastor
10min
Pay de queso
6 godz.
Masa básica para tamales
1h 30min
Tamales de pollo y salsa verde
2h