
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan para pambazos
- 10 g de levadura seca instantánea
- 250 g de agua
- 650 g de harina
- 75 g de mantequilla sin sal y cortada en cubos pequeños
- 200 g de leche
- 1 ½ cditas de sal fina
- 1 cdita de azúcar
Mayonesa básica
- 270 g de aceite
- 1 huevo
- ½ cda de mostaza
- 1 cdita de jugo de limón, recién exprimido
- ¼ cdita de sal fina
Frijoles
- 200 g de chorizo pelado y en trozos
- 300 g de frijoles refritos de bolsa o lata
Pambazos
- 10 rebanadas de pechuga de pavo, sin piel ahumada
- de chiles jalapeños en escabeche
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 697 kcal / 2927 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 56 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Adobo al pastor
10 Min
Tepache
120 Std.
Pastel imposible al Varoma
6 Std.
Chiles en escabeche
30 Min
Tamales dulces de pasas
2 Std.
Cochinita pibil
4 Std.
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 Std. 30 Min
Tacos de canasta
1 Std.
Pambazos CDMX
2 Std. 30 Min
Tamales de elote con rajas
4 Std. 45 Min
Salsa catsup
1 Std. 15 Min
Mixiotes de carnero
13 Std. 30 Min