紅燒牛腩
TM31 TM5 TM6

紅燒牛腩

4.2 (21 hodnocení)

Suroviny

  • 2 粒 蒜頭
  • 20 克 油
  • 100 克 洋蔥, 切塊
  • 2 大匙 豆瓣醬
  • 600 克 牛腩, 切塊(約3公分),以滾水川燙去除血水
  • 2 大匙 蠔油
  • 200 克 新鮮鳳梨, 切厚片
  • 150 克 紅蘿蔔, 切塊
  • 10 克 新鮮紅辣椒, 切斜片 (volitelně)
  • 200 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1493 kJ / 356 kcal
Protein
15.8 g
Sacharidy
5 g
Tuk
30 g
Vláknina
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty