Zařízení & příslušenství
紅燒牛腩
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
6 人份
Suroviny
-
蒜頭2 粒
-
油20 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
豆瓣醬2 大匙
-
牛腩 切塊(約3公分),以滾水川燙去除血水600 克
-
蠔油2 大匙
-
新鮮鳳梨 切厚片200 克
-
紅蘿蔔 切塊150 克
-
新鮮紅辣椒 (volitelně) 切斜片10 克
-
水200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.8 g
Kalorie
1493 kJ /
356 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan