紅燒牛腩

紅燒牛腩

4.2 22 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
6 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    2 粒
  • 20 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 豆瓣醬
    2 大匙
  • 牛腩 切塊(約3公分),以滾水川燙去除血水
    600 克
  • 蠔油
    2 大匙
  • 新鮮鳳梨 切厚片
    200 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    150 克
  • 新鮮紅辣椒 (volitelně) 切斜片
    10 克
  • 200 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 15.8 g
Kalorie 1493 kJ / 356 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 1 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...