Zařízení & příslušenství
清炒空心菜
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
新鮮紅辣椒 切片10 克
-
空心菜 切段 (梗葉分開)350 克
-
水20 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
1.371 g
Kalorie
209 kJ /
50 kcal
Tuk
2.855 g
Vláknina
2.141 g
Sacharidy
4.48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
健康飲食提倡者
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan