Zařízení & příslušenství
台式南瓜燉飯
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 人份
Suroviny
-
洋蔥 切塊(約3 公分)150 克
-
蒜頭15 克
-
橄欖油20 克
-
短梗米 洗淨、瀝乾200 克
-
南瓜 去皮、去籽,切塊(約3公分)200 克
-
雞高湯600 克
-
火腿 (煙燻), 切小塊50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
帕瑪森起士粉2 大匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.914 g
Kalorie
990 kJ /
236 kcal
Tuk
1.211 g
Vláknina
0.886 g
Sacharidy
36.233 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan