
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 克 洋蔥 切塊(約3 公分)
- 15 克 蒜頭
- 20 克 橄欖油
- 200 克 白米 洗淨、瀝乾
- 200 克 南瓜 去皮、去籽,切塊(約3公分)
- 600 克 雞高湯
- 50 克 火腿 (煙燻), 切小塊
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 2 大匙 帕瑪森起士粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 236 kcal / 990 kJ
- Protein
- 19.914 g
- Tuk
- 1.211 g
- Sacharidy
- 36.233 g
- Vláknina
- 0.886 g