Zařízení & příslušenství
馬鈴薯燉牛肉
Příprava 20min.
Celkový 55min.
2 人份
Suroviny
-
油10 克
-
洋蔥 切片300 克
-
牛肉 (梅花部位),切塊200 克
-
紅蘿蔔 去皮,切滾刀(約3公分)100 克
-
水500 克
-
日式醬油5 大匙
-
糖2 大匙
-
清酒2 大匙
-
味醂1 ½ 大匙
-
馬鈴薯 去皮,切塊(約3公分)500 克
-
鹽 少許,調味用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
27.9 g
Kalorie
2045 kJ /
487 kcal
Tuk
7.3 g
Vláknina
7.5 g
Sacharidy
83 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
KONNICHIWA日本風
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan