五香蘿蔔牛肉湯

五香蘿蔔牛肉湯

3.0 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 切片
    10 克
  • 牛腱肉 川燙去血水,切塊(約3公分)
    600 克
  • 800 克
  • 白蘿蔔 切塊
    200 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    100 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    3 大匙
  • 切段
    10 克
  • 五香粉
    1 茶匙
  • 蠔油
    25 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 31.2 g
Kalorie 941 kJ / 224 kcal
Tuk 8.7 g
Vláknina 1.2 g
Sacharidy 3.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...