Zařízení & příslušenství
五香蘿蔔牛肉湯
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
薑 切片10 克
-
牛腱肉 川燙去血水,切塊(約3公分)600 克
-
水800 克
-
白蘿蔔 切塊200 克
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
蒜頭15 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
米酒3 大匙
-
蔥 切段10 克
-
五香粉1 茶匙
-
蠔油25 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
31.2 g
Kalorie
941 kJ /
224 kcal
Tuk
8.7 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
3.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan