Zařízení & příslušenství
洋蔥濃湯
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
6 人份
Suroviny
-
格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) 切塊80 克
-
洋蔥 切塊500 克
-
橄欖油30 克
-
奶油20 克
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
-
黑胡椒粉 依個人口味調整2 小撮
-
麵粉 (10克)2 茶匙
-
水900 克
-
1 滿茶匙 高湯醬, ,自製高湯塊 雞肉或牛肉口味1 塊
-
法國麵包 (微乾) 或是其他硬殼歐式麵包12 片
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9 g
Kalorie
1034 kJ /
247 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
湯品達人
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品多功能料理機基礎食譜
191 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan