Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 220 g Wasser, lauwarm
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Weizenmehl, universal
- 1 TL Zucker
- 20 g frische Germ (½ Würfel), zerkrümelt
Belag für Margherita
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 30 g natives Olivenöl extra
-
500
g Tomaten, reif, in Stücken
nebo 500 g stückige Tomaten (Dose) - 40 g Tomatenmark
- ½ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ½ TL Zucker
- ½ - 1 TL Oregano, getrocknet, nach Geschmack
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Balsamico-Essig
- 200 g Mozzarella, in Würfeln
- 3 - 4 Zweiglein frisches Basilikum, Blättchen abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2878 kJ / 687 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 82 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Nuss-Striezel
2 Std. 10 Min
Rahmkipferl mit Marmeladefüllung
35min
Italienischer Zitronenkuchen
45 Min
Menü: Hühnergeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli, Schokokuchen
1 godz. 10 min
Fürs Picknick: Gemüse-Nudel-Salat und Beeren-Öl-Kuchen
1h
Kartoffelsalat mit fermentiertem Gemüse
72h 45min
Vanillekipferl von Dr. Oetker
1h 30min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35min
Bunte Donuts
2 Std. 40 Min
Süße Krampusse von Dr. Oetker
2 Std.
Luxemburger Erdäpfel-Rösti mit Apfelmus
40min
One Pot Feta Pasta
35min