Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan brioche
- 250 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 1 pizzico di zucchero
- 550 g di farina tipo 00
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 10 g di sale
Farcitura
- 20 g di farina tipo 00, per infarinare il piano da lavoro
- 200 g di pancetta tesa di maiale a fette sottili
- 4 uova sode a fette
- 200 g di scamorza a fette
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 20 - 30 g di latte per spennellare
- 1 fetta di prosciutto cotto intera e spessa (3 mm)
- 1 cucchiaio di semi di sesamo
- 7 - 8 pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1125 kJ / 269 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 26.2 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Ghirlanda centrotavola
5 godz. 5 min
Corona di pan di pizza
4h
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Nidi pasquali all'albicocca
1 Std. 30 Min
Cestino centrotavola
5h
Cupola di pane con agnello e patate
2h
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4h
Colomba salata al salame piccante e formaggi
3 Std.
Colomba salata integrale al prosciutto di Praga
3 Std.
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1 Std. 30 Min
Torta di rose salata
4h 15min
Brioche ai peperoni
2h 45min