Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 20 g di zucchero
- 300 g di latte intero fresco
- 15 g di sale
- g di farina tipo 00 + q.b.
- 20 g di foglie di spinaci freschi, lavate
- 1 cucchiaino colmo di concentrato di pomodoro
- 1 bustina di nero di seppia liquido
- 1 cucchiaino colmo di curcuma in polvere
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Pasta al vino
5 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Focaccia tramezzino
2h 5 min
Pasta Choux
2 Std.
Piadina romagnola
15min
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1h 30min
Bocconotto
2 Std.
Pasta choux al cacao
1h 10min
Treccine al finocchio
3ωρ.
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30min
Slitta di Natale di pan di zenzero
25 Std. 30 Min
Crema Bimby ®
45min