
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di spagna
- 3 uova
- 130 g di zucchero
- 130 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Sciroppo
- 200 g di acqua
- 200 g di zucchero
Ripieno
- 80 g di mandorle pelate
- 80 g di nocciole sgusciate tostate
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- cioccolato fondente q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 711 kcal / 2974 kJ
- Protein
- 11.3 g
- Tuk
- 42.6 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Crema pasticcera
15min
Crema mousseline
1hod.
Pan di Spagna
1hod. 50min
Profiteroles
2hod.
Zuccotto gelato
12hod.
Cupolette al limone
9hod.
Millefoglie al tiramisù e mandorle
1hod. 35min
Pastiera fiori d'arancio
12hod.
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2hod. 30min
Zeppole di San Giuseppe
1hod. 50min