Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di spagna
- 3 uova
- 130 g di zucchero
- 130 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci
- 1 pizzico di sale
- burro q.b.
Sciroppo
- 200 g di acqua
- 200 g di zucchero
Ripieno
- 80 g di mandorle pelate
- 80 g di nocciole sgusciate tostate
- 150 g di cioccolato fondente a pezzi
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Terminare la preparazione
- cioccolato fondente q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2974 kJ / 711 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 7.5 g
- Tuk
- 42.6 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 0 mg
Alternativní recepty
Cheesecake cotta ricotta e fichi caramellati
4h 25min
Torta ricotta e fichi
10h 30min
Fantasia di nocciole
1 Std. 35 Min
Torta meringa alle nocciole con crema alla banana e toffee
3sa 30 dk
Zuccotto all'ananas
7 Std. 25 Min
Bignè alla crema al limone con pinoli e caramello
4 Std.
Zuccotto gelato
12 godz.
Torta mimosa gelato
3sa 30 dk
Torta Diplomatica
3 Std.
Torta ricotta e pere
7 Std. 30 Min
Torta cremosa al limone
2 godz. 30 min
Torta caprese bianca al limoncello
1 Std. 5 Min