Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pideteig
- 100 g Milch
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 Ei
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 110 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- 1 Pck. Backpulver
Belag
- 100 g Bergkäse, in Stücken
- 375 g Mozzarella, in Stücken
- 150 g passierte Tomaten aus der Dose
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 10 g Olivenöl
- 2 - 3 Tomaten, festfleischig (ca. 100 g), in sehr dünnen Scheiben (ca. 2 mm)
- 100 g Salami, in sehr dünnen Scheiben
- 2 EL Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2618 kJ / 625 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 36 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gözleme mit Feta
1 godz.
Türkische Pizza - Lahmacun
1 godz. 10 min
Poca (türkische Hörnchen)
2 Std. 10 Min
Pide mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Lahmacun (Türkische Pizza)
1 godz.
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 godz.
Yufka-Teig - Ev Yapımı Yufka
40 min
Fladenbrot - Pide
1h 50min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1 godz. 10 min
Schafskäsetaschen
2h 50min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 godz.
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1hod. 20min