Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Milch
- 80 g Öl
- 15 g Hefe
- 380 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 15 g Zucker
- 1 ½ TL Salz
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Möhren, in Stücken
- 200 g Rinderhackfleisch
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 1 Prise Zimt
- 20 g Rosinen
- 1 EL Pinienkerne (volitelně)
- 1 Eigelb
- 2 EL Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1014 kJ / 242 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hefeknoten mit Käse und Schinken
2 godz. 30 min
Pide mit Tomaten, Bergkäse und Mozzarella
1h 30 min
Antipasti-Calzoni
1 godz. 20 min
Gefülltes Fladenbrot
1h 40min
Knishes mit Kartoffelfüllung
2 godz.
Kartoffelblumen
1h 30 min
Lamm-Kebab
35 Min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 Std.
Pizza Greco
1 godz. 20 min
Lahmacun (Türkische Pizza)
1 Std.
Gözleme mit Feta
1 Std.
Pizza Diavolo
1 Std. 15 Min