Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 400 g Blattspinat, frisch, ohne Stiele, grob zerkleinert
- 250 g Weichkäse in Lake gereift (z.B. Beyaz Peynir oder Feta), in Stücken
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber)
- 120 g Butter, in Stücken
- 3 Eier
- 250 g Milch
- 800 g Yufkateig (5 Blätter)
- 2 TL Schwarzkümmel-Samen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1739 kJ / 415 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1h
Türkische Pizza - Lahmacun
1h 10min
Yufka-Taschen aus der Pfanne - Gözleme
1h 20 min
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1h 15 min
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1h
Schafskäsetaschen
2 Std. 50 Min
Yufka-Taschen mit Gemüse und Pastırma - Paçanga Böreği
50min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1h
Bulgursalat - Kısır
1h
Pide mit Spinatfüllung
1h 15 min
Sesamkringel - Simit
2h 10min
Schnecken mit Schafskäsefüllung - Peynirli Poğaça
1h 10min