Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di cipollotti
- 50 g di cetriolini sott'aceto
- 2 avocado, la polpa matura (circa 350 g)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 20 g di succo di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pomodori, in quarti e privati dei semi
- 8 piadine
- 250 g di salmone affumicato a fette sottili
- 50 g di spinaci baby freschi
- 1 cetriolo pelato, privato dei semi e a fette sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 420 kJ / 101 kcal
- Protein
- 5.04 g
- Sacharidy
- 5.85 g
- Tuk
- 6.31 g
- Vláknina
- 1.32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blinis al curry con gamberi
1j
Tortillas
1j
Piadina al miele
1h 10 min
Piadine burro e erbe
35 Min
Pizze coniglio mozzarella e rucola
Žádné hodnocení
Rotoli di piadina con alici, tonno e pomodorini
1j
Kroketi de atun
1j
Hamburger di vitello, panino "bun" e salsa ketchup
5h 30min
Bocconcini di pesce croccanti con salsa tartara
50 menit
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4j 5 menit
Piadina romagnola farcita
55 Min
Crescentine modenesi
11 godz.