Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di cipollotti
- 50 g di cetriolini sott'aceto
- 2 avocado, la polpa matura (circa 350 g)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 20 g di succo di limone
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pomodori, in quarti e privati dei semi
- 8 piadine
- 250 g di salmone affumicato a fette sottili
- 50 g di spinaci baby freschi
- 1 cetriolo pelato, privato dei semi e a fette sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 420 kJ / 101 kcal
- Protein
- 5.04 g
- Sacharidy
- 5.85 g
- Tuk
- 6.31 g
- Vláknina
- 1.32 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blinis alla senape con bacon e cavolo
1h
Blinis al pepe con crema di carciofi
1h
Tortino estivo di farro, topinambur e mazzancolle
1h 55 min
Chutney di fragole
Žádné hodnocení
Risotto mantecato alle spezie e mandarino di Antonia Klugmann
3h 30min
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Polpette di agnello con focaccine batbout
1h 30min
Gnocchi ripieni piccanti con salsa di pomodoro
1h 40min
Piadine di patate
9 Std. 25 Min
Piadina romagnola farcita
55min
Crêpes alla soia (vegan)
35min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h