Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 650 g di acqua
- 40 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 700 g di farina senza glutine (vedere consigli) + q.b.
- 80 g di olio di semi di girasole
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di succo di limone
Terminare la preparazione
- 300 g di salsa di pomodoro
- 20 fette di zucchina a rondelle
- ½ peperone rosso a striscioline
- 5 - 6 g di olive nere denocciolate a rondelle
- 3 cucchiai di mais dolce in scatola
- 10 fette carota, pelata e a rondelle
- 100 g di mozzarella a dadini
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1486.1 kJ / 355.2 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 54.7 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 0.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Muffin al cacao (senza glutine)
50min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1 Std. 40 Min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Crostata alle due creme (senza glutine)
3 Std.
Pane senza glutine
2 godz. 45 min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Burger buns (senza glutine)
5h
Pasta frolla (senza glutine)
2 godz. 45 min
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min