Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pavo
- 5 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 90 g de vino blanco
- 10 g de perejil, fresco
- 45 g de sal gruesa
- 2 cdita de pimienta negra molida
- 200 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 1 pavo, de 7 kg
- 50 g de apio, en trozos
- 150 g de cebolla, en trozos
- 1 limón amarillo, partido por la mitad
- 2 hojas de laurel, secas
- 1 manzana, tipo Golden, partida por la mitad
- 2 cditas de sal
- 120 g de tocino ahumado, en rebanadas delgadas
Gravy
- 2 cdas de harina
- 120 g de vino blanco
- 100 g de caldo de pollo
- 1 ½ cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 12 porciones
- Kalorie
- 38185.2 kJ / 9126.5 kcal
- Protein
- 938.3 g
- Sacharidy
- 93.8 g
- Tuk
- 517.2 g
- Nasycený tuk
- 201.2 g
- Vláknina
- 12.7 g
- Sodík
- 33420 mg
Alternativní recepty
Puré de papas
50 Min
Camarones a la mantequilla de ajo
35 dk
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Puré de papa y poro
40 Min
Camarones al ajillo
25 Min
Camarones al mojo de ajo
20 Min
Arroz blanco con verduras
40 Min
Sopa de tortilla
25 Min
Pavo navideño
4h 30min
Pasta con camarones
35 dk
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.