Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pavo
- 5 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 90 g de vino blanco
- 10 g de perejil fresco
- 45 g de sal gruesa
- 1 cdita
- 200 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 1 pavo, de 7 kg
- 2 cditas de sal fina
- 1 manzana, tipo Golden, partida por la mitad
- 50 g de apio, en trozos
- 150 g de cebolla, en trozos
- 1 limón amarillo, partido por la mitad
- 2 hojas de laurel, secas
- 120 g de tocino ahumado, en rebanadas delgadas
Gravy
- 2 cdas de harina
- 120 g de vino blanco
- 100 g de caldo de pollo
- 1 ½ cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 4162 kJ / 991 kcal
- Protein
- 97.1 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 60.8 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Arroz primavera
40min
Carne en su jugo
35min
Carne molida
35min
Pasta con camarones
35min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 godz. 15 min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 godz.
Pavo navideño
4h 30min
Lomo de cerdo al horno
1h 35min
Costillas de cerdo agridulces
40min
Camarones al mojo de ajo
20min