![Huevos benedictinos Huevos benedictinos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d9fab586-524b-4a17-8df4-874fa8f34d0e/Derivates/733078db-38be-4f85-b28c-46338d7d9060.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Espárragos al vapor
- 1500 g de agua
- 300 g de espárragos verdes
Montado de huevos benedictinos
- 4 rebanadas de pan brioche, ver receta
- mantequilla sin sal, la suficiente para tostar
- 200 g de salmón ahumado
- 4 huevos pochados, ver receta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1598 kJ / 380.5 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 371.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huevos pochados
25 Min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 Min
Mi Paris Brest
1 godz. 30 min
Espárragos con huevos pochados Al vacío
1sa 20 dk
Salsa holandesa
15 dk
Huevos medios
25 Min
Filete Wellington
2h 10min
Salsa Bernesa TM6
20 dk
Salsa holandesa TM6
15 dk
Filete Wellington
14h
Salsa holandesa
15 dk
Salsa holandesa rápida
10min