Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Espárragos al vapor
- 1500 g de agua
- 300 g de espárragos verdes
Montado de huevos benedictinos
- 4 rebanadas de pan brioche, ver receta
- mantequilla sin sal, la suficiente para tostar
- 200 g de salmón ahumado
- 4 huevos pochados, ver receta
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1598 kJ / 380.5 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 371.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa holandesa
15min
Salsa holandesa rápida
10min
Ensalada César
15min
Ravioles de salmón y queso
50 Min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 Std. 55 Min
Huevos tibios
30min
Salsa holandesa
15min
Estofado de cordero TM6
4 Std. 30 Min
Salsa holandesa con pimiento rojo y paprika TM6
15min
Salsa holandesa TM6
15min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 Min
Huevos pochados
25min