Kompatibilní verze
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ cda de hojas de perejil fresco
- ¼ cda de hojas de tomillo fresco
- ½ cdita de orégano seco
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de mantequilla con sal, suave
- 2 filetes de res (aprox. 180-200 g c/u, 3 cm de grosor)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 2 hojas de laurel, secas
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1416 kJ / 1753 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papas rostizadas TM6
1h 15min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30 min
Stroganoff de res TM6
1h
Pescado a la talla
40 Min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4h 15min
Filete a la pimienta
20 min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Sirloin rojo con salsa bernesa Al vacío TM6
2h 20min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1 Std. 10 Min
Camarones al ajillo
25 min