Kompatibilní verze
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ cda de hojas de perejil fresco
- ¼ cda de hojas de tomillo fresco
- ½ cdita de orégano seco
- 1 diente de ajo, pelado
- 30 g de mantequilla con sal, suave
- 2 filetes de res (aprox. 180-200 g c/u, 3 cm de grosor)
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 2 hojas de laurel, secas
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1416 kJ / 1753 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Pescado a la veracruzana
30 min
Pollo teriyaki
30 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Fetuccine Alfredo
35 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 godz. 50 min
Filete a la pimienta
20 Min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 Std. 30 Min
Salteado asiático con noodles TM6
45min
Stroganoff de res TM6
1h
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Papas rostizadas TM6
1h 15min