Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g migdałów, blanszowanych
- 70 - 100 g cukru
- 1 laska wanilii
- 130 - 150 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 3 żółtka
- 120 g masła, pokrojonego na kawałki
- 650 g twarogu, tłustego, pokrojonego na kawałki
- 50 g rodzynek
- 50 g owoców kandyzowanych, mieszanych (np. wiśnie, morele, żurawina, skórka pomarańczowa), pokrojonych na kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1630.4 kJ / 389.7 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 27.3 g
- Tuk
- 26.8 g
- Nasycený tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 314.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sernik z Varomy
1 Std. 45 Min
Mazurek chałwowy
7hod. 30min
Mazurek śliwkowy
1 Std. 45 Min
Mazurek wieniec z karmelizowanymi cytrusami
1h 35 min
Wielkanocna pascha z pistacjami
13óra
Ziołowa frittata z ricottą
55min
Mus kardamonowy z chałwą, granatem i pistacjami
50 Min
Wigilijna zupa migdałowa
35min
Mazurek cytrynowy
2h
Mazurek różany
1h 40min
Korzenny crème brulée
3h 30min
Mazurek czekoladowo-kajmakowy z orzechami
1h 40min