Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- ½ papryczki chili, świeżej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w plastry
- 1000 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 70 g cukru
- 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- ¼ łyżeczki cynamonu, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1144.1 kJ / 273.4 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 71.8 g
- Tuk
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 4.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dżem z jabłek i kiwi
40 λεπτ.
Mus jabłkowy
15min
Wytrawna konfitura z pomidorów
55min
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1h 30min
Dżem z winogron
30 Min
Mus jabłkowy (na szarlotkę)
40 λεπτ.
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 λεπτ.
Dżem z ciemnych winogron
1ωρ. 50 λεπτ.
Mus marchewkowo-jabłkowy
25 Min
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
45min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1h 30min
Sos jabłkowy
20min