Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Keksboden
- 100 g Kekse (z.B. Butterkekse)
- 50 g Butter, in Stücken
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 1 Prise Salz
Safranbirnen
- 300 g Birnen, geschält und in Stücken (ca. 3 cm)
-
100
g Wasser
nebo 100 g Weißwein - 1 Spritzer Zitronensaft, falls Wasser verwendet wird (volitelně)
- ½ TL Kardamom, gemahlen
- 1 Päckchen Safranfäden
- 1 - 2 TL brauner Zucker, je nach Süße der Birnen
Creme
- 250 g Milch
- 80 g Zucker
- 1 Päckchen Vanillepuddingpulver
- 300 g Sauerrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 1134 kJ / 270 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Birnencreme
3 Std. 30 Min
Quarkcreme mit Balsamico-Heidelbeeren
1 Std. 20 Min
Cantuccini-Kirsch-Triffle
1 Std. 50 Min
Kokoscreme
7 Std. 20 Min
Cassata-Creme
20 Min
Limettencreme
45min
Gratinierte Kirschen
30min
Café Latte-Tiramisu mit Pistazienkrokant
1 Std. 30 Min
Limetten-Ingwer-Mousse
8h 20min
Cappuccino-Traum
3 Std. 30 Min
Zimtmousse
5h 40min
Kokos-Panna-Cotta auf Erdbeer-Carpaccio
3h 45min