Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g frische Dille, Spitzen abgezupft
- 2 TL Trockengerm (8 g)
- 150 g Wasser
- 100 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Feta, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
4-Käse-Pizza
3 Std. 50 Min
Türkisches Fladenbrot
2 godz. 10 min
Bunny Chow (Brot mit Lammcurryfüllung)
3h
Fougasse mit Käse
2h 35min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 min
Erdäpfelfladenbrote
12h
Vollkorn-Fladenbrot mit Tomaten
45 min
Mini-Fladenbrote
2 godz. 20 min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 min
Roggenfladenbrot
2 godz. 10 min
Tortano mit Schinken und Taleggio
2h 15min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1 godz. 30 min