Dille und Feta Fladenbrot
TM6 TM5

Dille und Feta Fladenbrot

4.6 (26 hodnocení)

Suroviny

  • 20 g frische Dille, Spitzen abgezupft
  • 2 TL Trockengerm (8 g)
  • 150 g Wasser
  • 100 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
  • 350 g Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen
  • 200 g Feta, in Stücken

Nutriční hodnoty
na 1 Stück
Kalorie
1491 kJ / 356 kcal
Protein
9 g
Sacharidy
33 g
Tuk
20 g
Vláknina
1.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty