Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g frische Dille, Spitzen abgezupft
- 2 TL Trockengerm (8 g)
- 150 g Wasser
- 100 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Feta, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Sesamringe
1 Std. 20 Min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1hod. 30min
Erdäpfelfladenbrote
12h
Minicalzone "Neptun"
1 Std. 20 Min
Cheddar-Scones
45 Min
Mini-Fladenbrote
2 Std. 20 Min
Buchweizen-Knabberstangen
2 Std.
Maisbrot
1h 5 min
Fougasse mit Käse
2 godz. 35 min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 Std. 45 Min
Pikante Erdäpfelbuchteln
1 Std. 50 Min
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 Min