
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g frische Dille Spitzen abgezupft
- 2 TL Trockengerm (8 g)
- 150 g Wasser
- 100 g Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Feta in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 356 kcal / 1491 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Barbecue Brötchen (Roosterkoek) mit Boerewors-Patties
1hod. 45min
Kräuterbutter-Fladenbrote
35min
Scharfe Nachos
45min
Buchweizen-Knabberstangen
2hod.
Knoblauchbaguettes
2hod.
Roggenfladenbrot
2hod. 10min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Süße Briouats
35min
Erdäpfelfladenbrote
12hod.
Libanesisches Fladenbrot
3hod. 20min
Salzstangen
2hod.
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45min