Dille und Feta Fladenbrot

Dille und Feta Fladenbrot

4.5 35 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
8 Stück

Suroviny

  • frische Dille Spitzen abgezupft
    20 g
  • Trockengerm (8 g)
    2 TL
  • Wasser
    150 g
  • Olivenöl etwas mehr zum Einfetten
    100 g
  • Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen
    350 g
  • Feta in Stücken
    200 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 9 g
Kalorie 1491 kJ / 356 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 1.9 g
Sacharidy 33 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...