Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g frische Dille, Spitzen abgezupft
- 2 TL Trockengerm (8 g)
- 150 g Wasser
- 100 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 350 g Weizenmehl, universal (am besten eignet sich Brotmehl), etwas mehr zum Bemehlen
- 200 g Feta, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1491 kJ / 356 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Würziges Fladenbrot
1u. 40min
Roggenfladenbrot
2 Std. 10 Min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 min
Laugen-Zwiebel-Käse-Brötchen
1u. 40min
Libanesisches Fladenbrot
3 Std. 20 Min
Paradeiser-Mandel-Dip
10 Min
Parmesan-Rosmarin-Brötchen
1h 30min
Käse-Sesam-Ecken
2h
Mozzarella gefülltes Fladenbrot
45 min
Empanadas "Mexican"
1 Std. 50 Min
Za´atar-Brot
1u. 40min
Türkisches Fladenbrot
2 Std. 10 Min