Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Blatt weiße Gelatine
- Wasser, kalt, zum Einweichen
- 50 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 150 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Milch
- 60 g Hartweizengrieß
- 1 Prise Salz
- 30 g Zucker
- 2 EL Honig
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 200 g reife Mango, gewürfelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1503 kJ / 358 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Bayerische Creme
8 Std.
Biskuitdessert Zuppa inglese
2 Std. 30 Min
Erdbeermousse
4h 15 min.
Birnencreme
3h 30min
Schokoladenpudding
10p
Kokospudding
2h
Panna Cotta al caffè
5h
Apfelstrudelcreme
25 dk
Schokoladencreme
1sa 15 dk
Quarkcreme mit Orange
2h
Mandel-Grießpudding
30min
Weiße Schoko-Grießflammeri
4h 45min