Tagliolini aux crevettes et artichaut

Tagliolini aux crevettes et artichaut

4.5 36 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • 1 gousse d'ail
  • 1 échalote coupée en deux
  • 2 branches de persil frais lavées et séchées
  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • 3 cœurs d'artichauts frais coupés en lamelles
  • 2 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g de crevettes crues, décortiquées détaillées en morceaux
  • 1500 g d'eau
  • 350 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliolini

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 25.8 g
Kalorie 1929 kJ / 461 kcal
Tuk 10.4 g
Vláknina 7 g
Sacharidy 70.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...