Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 branches de persil frais, lavées et séchées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 3 cœurs d'artichauts frais, coupés en lamelles
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de crevettes crues, décortiquées, détaillées en morceaux
- 1500 g d'eau
- 350 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliolini
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 70.4 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle au poivron et au poulet
35 Min
Penne aux moules
1 Std. 5 Min
Papillotes marocaines
1 Std. 10 Min
Cabillaud en croûte de sel et petits pois (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 1)
1h 45 min.
Gambas
30 Min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50 Min
Salade de calamar au fenouil
1 Std. 30 Min
Tagliolini à l'espadon
25 Min
Cabillaud façon aïoli
1 Std.
Farfalle aux couleurs italiennes
30 Min
Nouilles chinoises aux gambas pimentées
40 Min
Linguine aux crevettes
50 Min