Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 1 échalote, coupée en deux
- 2 branches de persil frais, lavées et séchées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 3 cœurs d'artichauts frais, coupés en lamelles
- 2 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de crevettes crues, décortiquées, détaillées en morceaux
- 1500 g d'eau
- 350 g de pâtes sèches aux œufs, type tagliolini
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1929 kJ / 461 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 70.4 g
- Tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne aux moules
1 godz. 5 min
Escalopes de bar et mousseline d'artichaut
1 godz. 30 min
Salade de pâtes terre-mer
30 min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 min
Gambas
30 min
Cabillaud au beurre de raisin, betterave, avocat et girolles
1 godz.
Tagliolini à l'espadon
25 min
Pappardelle au ragoût d'agneau
1 godz.
Chaud-froid de spaghetti aux tomates cerise
35min
Penne des montagnes et des plaines
35min
Les spaghetti aux fruits de mer... un poème !
55min
Saumon-épinard
25 min