Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de poivron, coupé en gros morceaux
- 80 g d'oignon, coupé en gros morceaux
- 40 g d'huile d'olive
- 160 g de courgettes, coupées en petits cubes (1 cm)
- 230 g de riz long
- 5 - 10 g d'épices à paëlla, ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 130 g de bulbe de fenouil, coupé en petits cubes
- 100 g de carotte, coupée en petits cubes
- 600 g d'eau
-
origan frais, pour la finition
nebo basilic frais, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1342 kJ / 319 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de lentilles corail
1u. 20min
Paella végétarienne
50min
Ratatouille aux lentilles
50min
Lasagne aux légumes à la béchamel légère
1u.
Torsades colorées aux petits légumes et poulet
20min
Gratin de quinoa et petits pois à la ricotta
1 Std. 5 Min
Riz express aux légumes
25min
Mes deux boîtes bento
40min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20min
Pizza à la pomme de terre et aux légumes
2u.
Risotto aux petits pois-carotte
45 min
Riz à la sauce tomate et au thon
30min