
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Hirse
- 100 g Amaranth
- 50 g Reis
- 150 g Buchweizen
- 600 g Wasser
- Butter zum Einfetten
- Paniermehl glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
- 100 g Kastanienmehl
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
-
2
TL Johannisbrotkernmehl
nebo 2 TL Guarkernmehl - 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 TL Backpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 122 kcal / 510 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 3 g
- Sacharidy
- 18 g
Alternativní recepty
Ciabatta Brot
1hod. 45min
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1hod. 10min
Karotten-Nuss-Brot
2hod. 10min
Grundteig für Brot
24hod. 30min
Dinkelbrot
17hod. 25min
Landbrot Backhausart
2hod.
Vollkornbrot Glutenfrei
4hod.
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min
Walliser Roggenbrot
10hod.
Weizen-Dinkel-Brot
12hod.
UrDinkel Brot
11hod.
Dinkel-Haselnussbrot
2hod. 50min