Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Hirse
- 100 g Amaranth
- 50 g Reis
- 150 g Buchweizen
- 600 g Wasser
- Butter, zum Einfetten
- Paniermehl, glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
- 100 g Kastanienmehl
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
-
2
TL Johannisbrotkernmehl
nebo 2 TL Guarkernmehl - 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 TL Backpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Landbrot Backhausart
2 Std.
Grundteig für Brot
24 Std. 30 Min
Vollkorn-Burgerbrötchen
2h 50 min
Dinkelbrot
17 Std. 25 Min
Karotten-Nuss-Brot
2h 10 min
Weizen-Dinkel-Brot
12 Std.
Leinsamenbrot
1h 30min
Vollkornbrot Glutenfrei
4 Std.
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50 min
UrDinkel Brot
11 godz.