Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Hirse
- 100 g Amaranth
- 50 g Reis
- 150 g Buchweizen
- 600 g Wasser
- Butter, zum Einfetten
- Paniermehl, glutenfrei, zum Ausstreuen (siehe Tipp)
- 100 g Kastanienmehl
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
-
2
TL Johannisbrotkernmehl
nebo 2 TL Guarkernmehl - 1 Pck. Trockenhefe
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 TL Backpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 3 g
Alternativní recepty
Vollkorn-Burgerbrötchen
2h 50min
Grundteig für Brot
24 godz. 30 min
Vollkornbrot Glutenfrei
4h
Landbrot Backhausart
2h
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Ciabatta Brot
1 godz. 45 min
Vollkornbrot
4h
Toastbrot
16 Std.
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Karotten-Nuss-Brot
2 godz. 10 min
UrDinkel Brot
11h
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50min