Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 2 Eier
- 70 g Zucker
-
10
g Vanillezucker selbstgemacht
nebo ½ Pck. Vanillinzucker selbstgemacht - 80 g Weissmehl
- 20 g Speisestärke
Quarkcreme
- 100 g Wasser, kochend, zum Auflösen der Gelatine
- 8 Blätter Gelatine
- 250 g Magerquark
- 500 g Vanillequark
- 200 g Naturjoghurt, 1,5 % Fettgehalt
- 300 g Erdbeeren, ohne Strunk, in Scheiben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 469 kJ / 111 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1h 30min
Goldtröpfchen-Cheesecake
3 Std. 30 Min
Vanillekipferl
1h 30min
Schoggi-Cake mit Ingwer-Konfit
1h 30min
Schoko-Mocca-Torte
4 godz. 30 min
Schoggi-Roulade mit Orange
3h 45min
Winterkuchen mit Mandarinen und Mandeln
2 godz. 35 min
Schwarzwäldertorte
2h 30min
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3u. 15min
Schoggi-Caramel-Mousse
4 godz. 30 min
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4 Std. 15 Min
Lauwarmer Schokoladenkuchen
1h 15min