Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Mandeln
- 250 g Mehl, und etwas mehr zum Auswallen
- ½ TL Salz
- 150 g Zucker
- 125 g Butter, kalt, in Stücken
- 125 g Crème fraîche
-
150
g Ziger
nebo 150 g frischer Ricotta - ½ TL Zimt, gemahlen
- 2 EL Sultaninen
- 1 EL Zitronensaft
- 2 EL Wasser, für die Ränder
-
2000
g Frittieröl
nebo 2000 g Kokosfett
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1520 kJ / 363 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 Std. 10 Min
Knöpfli
50min
Cremeschnitten
2h 25min
Zitronen-Glace
12h 30min
Bündner Maluns
45 min
Schweizer Linzertorte
1h 30 min
Schoggi-Sablés
1h 30 min
Schoggi-Crème
3 godz. 15 min
Schenkeli
1 Std. 35 Min
1.- August-Weggen
1 Std. 10 Min
Getränkter Zitronencake
1h 30 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 Std. 10 Min