Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 6 Eiweiss
- 1 Prise Salz
- 140 g Puderzucker, und etwas mehr zum Bestreuen
- 6 Eigelb
- 80 g Mehl
Creme
- Zitrone, Schale und Saft
- 50 g Puderzucker
- 2 Blätter Gelatine, eingeweicht
- 200 g Vollrahm, gekühlt
- Puderzucker zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 488 kJ / 117 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Ovo-Kuchen
55 Min
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Rüeblitorte
1 godz. 10 min
Lauwarmes Schoggi-Küchlein
1h 30min
Beerencake
1 Std. 15 Min
Meitschibei
1h 30min
Apfel-Meringue-Crumble
2 Std.
Aprikosen-Amaretti
40min
Cremeschnitten
2 Std. 25 Min
Herbstlicher Tirolercake
1h 30min
Zuger Kirschtorte
4hod.