Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di pistacchi sgusciati
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, le foglioline lavate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ¼ di spicchio di aglio senz'anima (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 11050 kJ / 2641 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 265 g
- Vláknina
- 20 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di rucola
10 Min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20 Min
Pesto di pistacchi e speck
20 Min
Pesto alla genovese
20 Min
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45 Min
Pesto di nocciole
10 Min
Pesto di mandorle e menta
20 Min
Lasagne al pesto di pistacchi
1h 40 min
Pesto di mandorle
10 Min
Pesto di pomodori secchi
10 Min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 Min
Pesto alla siciliana
15 Min