Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di farina di grano duro + q.b.
- 4 uova
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaini rasi di pepe nero macinato
- 50 g di burro a pezzettini congelati (vedere consiglio)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3335 kJ / 797 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 80.9 g
- Tuk
- 38.1 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Ravioli di stoccafisso su crema di patate e olive taggiasche
2 Std.
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
La cacio e pepe
20 Min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 Min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 Min
Pasta alla gricia
30 Min
Rigatoni alla toranese
20 Min
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2 Std.
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1h 20min