Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 140 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 50 g di vino bianco
- 300 g di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
- 720 - 750 g di acqua
- 5 g di funghi secchi, ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
- 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
- 100 g di zucca cotta e a cubetti
- 50 g di burro freddo a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1949.8 kJ / 466 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 66.7 g
- Tuk
- 18.1 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 15 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto con la zucca e pancetta
40 λεπτ.
Risotto con zucca e tonno affumicato (per 2 persone)
35 Min
Risotto autunnale
50 Min
Risotto alla zucca e balsamico
30 Min
Risotto alle melanzane
45min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35 Min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 Min
Risotto ai funghi porcini
35 Min
Risotto con mele e funghi
40 λεπτ.
Risotto ai carciofi e bottarga
40 λεπτ.
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 λεπτ.