Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g di prugne, denocciolate (700 g circa peso lordo) a pezzi
nebo 500 g di susine, denocciolate (700 g circa peso lordo) a pezzi - 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 250 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 205 kJ / 49 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di ciliegie
1 Std. 30 Min
Confettura di prugne e mele
1 Std.
Confettura di pesche ed amaretti
1 Std. 30 Min
Confettura di pesche
1 Std. 20 Min
Confettura di fragole
1 Std. 10 Min
Confettura di albicocche e zenzero
40 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min
Confettura di more
45 Min
Confettura di fichi
1 Std.
Composta di prugne
45 Min
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Confettura di kiwi
50 Min