Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g di prugne, denocciolate (700 g circa peso lordo) a pezzi
nebo 500 g di susine, denocciolate (700 g circa peso lordo) a pezzi - 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 250 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 205 kJ / 49 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di more
45min
Confettura di pesche ed amaretti
1h 30min
Confettura di ciliegie
1h 30min
Confettura di pesche
1h 20 min
Composta di prugne
45min
Confettura di cachi
55min
Confettura di albicocche e zenzero
40min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1h 30min
Confettura di albicocche
1h 30min
Confettura di fragole
1h 10min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10min
Confettura di fichi
1h