Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di olio di semi di arachidi
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben sgocciolato
- 3 acciughe fresche
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, dissalati
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 3 tuorli a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 8078 kJ / 1931 kcal
- Protein
- 60.2 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Tuk
- 187.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato
24h 45min
Vitello tonnato
2 Std. 45 Min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Polenta
1 Std.
Zabaione
15 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Vitello tonnato
25h 30min
Roastbeef
55 Min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5 Std. 35 Min
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Roastbeef in salsa verde con patate
40 Min