
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di olio di semi di arachidi
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva ben sgocciolato
- 3 acciughe fresche
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale dissalati
- 20 g di succo di limone spremuto fresco
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 3 tuorli a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 1931 kcal / 8078 kJ
- Protein
- 60.2 g
- Tuk
- 187.5 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato (per 2 persone)
5hod. 35min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5hod.
Vitello tonnato
2hod. 45min
Polenta
1hod.
Dado di carne
45min
Maionese
10min
Vitello tonnato
25hod. 30min
Bagna cauda
35min
Vitello tonnato
24hod. 45min
Fonduta
8hod. 20min
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Salsa verde "Bagnet"
15min