Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di pesche, preferibilmente a polpa gialla (peso lordo, vedere consiglio 1)
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco
- 450 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 2988.1 kJ / 714.2 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 182.8 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 1.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confettura di mirtilli
55 min
Confettura di more
45min
Confettura di fragole classica
1 godz. 5 min
Confettura di pesche ed amaretti
1 Std. 30 Min
Confettura di ciliegie
1 Std. 30 Min
Composta di prugne
45min
Confettura di prugne
45min
Confettura di cachi
55 min
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Confettura di fragole
1 Std. 10 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min
Confettura di fichi
1 Std.