Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 150 g Weizenmehl, universal, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver
- 2 EL Kakao
Dunkles Biskuit
- 6 Eier
- 150 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker
- 50 g neutrales Öl
- 2 EL Rum
Topfencreme
- 7 Gelatineblätter
- 500 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 1 EL Rum
- 150 g Feinkristallzucker
- 500 g Magertopfen
Schokoladenglasur
- 200 g Zartbitter-Kuvertüre, in Stücken
- 40 g Kokosfett, fest (z. B. Ceres)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2087 kJ / 498 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Schneewittchentorte
5h
Bananenschnitten
3 Std.
Kleine Charlotte
4h 50min
Kokos-Sahnetorte mit Mangospiegel
5h 20min
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5h 20min
Allrounder-Torte
1 Std. 30 Min
Beerenfrucht-Bienenstich
6 Std. 30 Min
Tortentraum Himbeere
5h
Liebesgedicht
5 Std. 30 Min
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2 Std. 30 Min
Holunder-Joghurtcreme-Torte
7 Std. 15 Min
Lebkuchenblätter-Torte
28 Std. 30 Min