Zařízení & příslušenství
Kleine Charlotte
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 50min.
12 Stücke
Suroviny
Biskuitroulade
-
Staubzucker zum Bestreuen
-
Eier6
-
Feinkristallzucker150 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Salz1 Prise
-
Weizenmehl, glatt150 g
-
Backpulver½ TL
-
Marillenmarmelade200 g
-
Rum1 EL
Topfencreme
-
Gelatineblätter6
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt500 g
-
Magertopfen250 g
-
Naturjoghurt250 g
-
Feinkristallzucker80 g
-
Zitronenschale, gerieben2 TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
10 g
Kalorie
1607 kJ /
384 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Topfengitterkuchen mit Kirschen
1hod. 15min.
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5hod. 20min.
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2hod. 45min.
Aprikosen-Mascarpone-Charlotte
4hod. 10min.
Faschingskrapfen
2hod. 45min.
Bananenschnitten
3hod.
Kardinalschnitten
3hod.
Schneewittchentorte
5hod.
Eva's Sachertorte
1hod. 40min.
Topfenstrudel
2hod. 10min.
Schnelle Biskuitroulade
30min.
Buchteln mit Vanillesauce
1hod. 40min.