Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biskuitroulade
- Staubzucker zum Bestreuen
- 6 Eier
- 150 g Feinkristallzucker
- 1 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 150 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Backpulver
- 200 g Marillenmarmelade
- 1 EL Rum
Topfencreme
- 6 Gelatineblätter
- 500 g Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Magertopfen
- 250 g Naturjoghurt
- 80 g Feinkristallzucker
- 2 TL Zitronenschale, gerieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1607 kJ / 384 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Weiße Pariser Spitzen
12 godz.
Burgenländerkipferl
1 Std. 25 Min
Schachbrett-Torte
5h 10min
Joghurt-Erdbeer-Topfentorte
5h 20 min.
Punschkrapferl
1h 5min
Topfengitterkuchen mit Kirschen
1h 15min
Nussbeugerl
1h 55 min
Kardinalschnitten
3 Std.
Eva's Sachertorte
1 Std. 40 Min
Apfelschlangerl
2h
Schneewittchentorte
5h
Bananenschnitten
3 Std.