Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vanillepuddingfülle
- 500 g Milch
- 30 g Maisstärke
- 50 g Zucker
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
Germteig
- 240 g Milch
- 40 g frische Germ
- 80 g Zucker
- 80 g Butter, weich, in Stücken
- 500 g Weizenmehl, universal
- 1 Ei
- ½ TL Salz
Fertigstellung
- 1 Eidotter, zum Bestreichen
-
Mandelblättchen, zum Bestreuen
nebo Hagelzucker, zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 782 kJ / 187 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.7 g
Alternativní recepty
Topfenstrudel
2h 10min
Kärntner Reindling mit Vanillepudding
2h 45min
Apfelstrudel
1 Std. 20 Min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2h 45min
Batzerlgugelhupf
2 Std. 50 Min
Nussschleifen
2h
Betrunkener Isidor (Rum-Nuss-Schnitte)
2 Std. 30 Min
Zitronen-Biskuitrolle
5h
Faschingskrapfen
2h 45min
Nussbeugerl
1 Std. 55 Min
Buchteln mit Vanillesauce
1h 40min
Nussstrudel
2 Std. 30 Min