Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée sucrée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 40 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
La crème pâtissière
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 350 g de lait
- 30 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 35 g de beurre doux (volitelně)
La finition
- 500 g de fraises, coupées en deux ou en quatre
- quelques fruits rouges frais variés, pour la décoration
- quelques copeaux de chocolat, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1804.5 kJ / 431.6 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 45.6 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Moelleux au chocolat
55 Min
Tartelette aux fruits rouges
1h
Tartelettes amandine aux framboises
1h 20 min
Tarte magique aux fraises
1h 30min
Tarte aux fraises et à la chantilly
1h
Tarte tatin
1h
Fraisier
12h 45 min
Tarte normande
1h 25min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Tarte aux pommes sur lit de compote
1h 30min
Tarte aux fraises, pâte sablée à la pistache
2h 10 min
Tarte poire-chocolat
55 Min