Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte brisée sucrée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 40 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
La crème pâtissière
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 350 g de lait
- 30 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 35 g de beurre doux (volitelně)
La finition
- 500 g de fraises, coupées en deux ou en quatre
- quelques fruits rouges frais variés, pour la décoration
- quelques copeaux de chocolat, pour la décoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1804.5 kJ / 431.6 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 45.6 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Charlotte au chocolat
6h 20 min
Charlotte aux fraises
12 godz. 30 min
Tarte aux pommes sur lit de compote
1 godz. 30 min
Gâteau marbré
2h
Tarte amandine aux poires
3h 25min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Fraisier
12h 45min
Génoise aux fraises et son coulis
1 Std. 15 Min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Fraisiers façon tiramisu
12 godz. 30 min
Tarte tatin
1u.
Tarte poire-chocolat
55min