Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le saladier
- 300 g de lait
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée,
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 20 g de sucre en poudre
- 550 g de farine à pain
- 1 ½ c. à café rase de sel
- 1 œuf, légèrement battu pour la dorure
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 391 kJ / 93 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Pain de mie
3 godz. 20 min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45min
Pain express (Simplicité)
1 Std. 15 Min
Petits pains au lait hérissons
2u. 35min
Pain de mie moelleux
3h 25min
Baguette express
2u. 35min
Pain cocotte
2h 20min
Pain Cocotte
3h
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Baguette viennoise
4h 25min
Brioche de Jeanne
4ωρ. 15 λεπτ.
Brioche "super bonne"
3h