Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 220 g água
- 30 g azeite
- 10 g açúcar amarelo
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 100 g queijo cheddar
- 30 g azeite
- 150 g cebola roxa cortada em lâminas
- 100 g tomate em pedaços
- 100 g pimento vermelho cortado em tiras
- 100 g pimento verde cortado em tiras
- 4 pés de tomilho-limão, só as folhas
- 10 g açúcar
- 20 g vinagre balsâmico
- 20 gotas de Tabasco®
- 1 c. chá de sal
- 250 g queijo mozarela fresco cortado em rodelas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 522 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 24 g
Alternativní recepty
Bolo de abóbora com recheio de chocolate
1h 20 min
Croissants integrais
4hod.
Fondant de caramelo
30min
Bolachas com recheio de chocolate e menta
1h 45 min
Piza de cebola, brie e gorgonzola
1h
Aveludado de mexilhão
50 min
Pães de cerveja e queijo
50 min
Piza Vénus
1h
Piza na frigideira com fiambre, queijo e cogumelos
35min
Piza de restos
4h 40min
Pão de azeitona
3h
Piza rápida de peperoni
1h